Szczegółowe informacje
603-635-555


Jadłospis

 

MENU 23-26 IV 2019


PONIEDZIAŁEK
-

 

WTOREK
śniadanie: kanapki na pieczywie mieszanym z pastą hummus, dżemem owocowym i świeżymi warzywami

Obiad: zupa pomidorowa z ryżem, makaron świderki z serem białym i sosem owocowym
 Podwieczorek: owoc, wafle kukurydziane

 

ŚRODA
Śniadanie: kanapki na pieczywie razowym z polędwicą sopocką i świeżymi warzywami,
płatki owsiane na mleku

Obiad: zupa ogórkowa, kotlet mielony, kasza jęczmienna, duszone tarte buraczki
Podwieczorek: tosty zapiekane z wędliną i żółtym serem

 

CZWARTEK
Śniadanie: kanapki na pieczywie mieszanym z twarożkiem, świeżymi warzywami
i miodem

Obiad: zupa szpinakowa, pierś z kurczaka, kasza gryczana, surówka z marchewki i ananasa
Podwieczorek: domowe muffinki z owocami

 

PIĄTEK
Śniadanie: kanapki na pieczywie razowym z wędliną drobiową i  świeżymi warzywami, kakao na mleku                                                                                                                                     Obiad: zupa krupnik, filet z mintaja , ziemniaki i surówka z siekanej kiszonej kapusty
Podwieczorek: ciasto marchewkowe z cynamonem


NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE
ARTYSTYCZNO-JĘZYKOWE
"BYSTRZAKI" ul.Poborzańska 8 tel. 603-635-555